Home ยป Local Politik : Filem sci-fi UMNO

Local Politik : Filem sci-fi UMNO

&Maria has links to CIA

Publisher: UMNO info chiefs

Seperti post aku smalam. Memang la aku syak orang orang UMNO ni ada kpi bodoh memasing. Lagi bodoh lagi tinggi bonus akhir tahun agaknya. Lepas satu satu excuses dan justifications diberikan untuk justifykan penahanan Maria Chin. Kiranya dengan banyak statement bodoh rakyat akan somehow terima? Lol

UMNO UMNO sekalian, korang kena paham golongan tetua tetua kat kampung yang korang dok bodoh bodohkan tu dah makin lama makin kurang. Yang makin bertambah is golongan middle class yang korang slalu tindas dan mengemis duit untuk bayar mistake yang korang buat sendiri. And golongan middle class ni terdiri daripada golongan professional yang mampu berfikir sendiri tanpa pemberian dedak.

Jadi korang kena terima hakikat yang masa korang diatas tak lama dah. Sebab yerlakan orang kalau dah lama kena tindas lelama rasa muak juga ye idok?

 

By the way, ni merupakan statement dari UMNO chiefs yang serba lol. Terlebih ketum ni.

Umno information chief Annuar Musa claimed that Bersih chairperson Maria Chin Abdullah has links to US intelligence bureau Central Intelligence Agency (CIA).

Maria, along with her late husband Yunus Lebai Ali, are linked to the CIA through her work in several NGOs back in the 1980s, such as National Institute for Electoral Integrity (NIEI), he said.Annuar explained that NIEI was sponsored by the Asia Foundation, under The National Citizens’ Movement for Free Elections (Namfrel) and Asian Network for Free and Fair Elections (Anfrel).

Sci-fi: Maria Bourne

 

By | 2017-07-17T09:56:49+00:00 November 23rd, 2016|politik-local|0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: