Home ยป Local Politik: Khalid Samad diserang

Local Politik: Khalid Samad diserang

Aku tak paham kenapa melayu ni suka resort kepada kekerasan dan carut mencarut and menghina orang lain semata mata nak menunjukkan dominasi. Termasuk aku lah skali. Tapi beza kumpulan melayu umno dengan melayu normal macam kita ni, lepas hina orang lain kita orang melayu normal ni tak de tertibe bawak nama islam suddenly takbir.

Gila ke apa? Ko acah acah nak jadi lebih islam lepas mulut ko tu dah keluarkan kata sesat? Ko ingat dengan takbir orang akan pandang ko lebih mulia? Nape bodoh sangat? Overdose dedak? Memang la nampak dari video tu banyak yang gemuk. Aku ingat sebab makan rasuah rupanya overdos dedak.

Video diambil dari freemalaysia today. Bley tengok orang gemuk cuba nak merusuh sambil mencungap.

Free Malaysia Today: Gemuk gemuk acah acah lebih islam dari orang lain

By | 2017-07-17T09:56:12+00:00 November 24th, 2016|politik-local|0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: