Home » Local Politik: Polis gesa anak menteri serah diri

Local Politik: Polis gesa anak menteri serah diri

Bahahah double standard at best I supposed. Dah prejudice sangat ni. Maria Chin case straight tangkap and confined. Ada anak menteri gemuk ni dengan jelas telah melanggar perlembagaan negara dengan menyerang ahli parlimen. Polis cuma “menggesa” thats like “I am insist you please come to the police station”.

Apa benda mengarut ni. Aku berani potong kuku aku esok ni kang si menteri sial dan kumpulan rusuhan gemuk suddenly putar cerita. Probably cakap macam “Sebenarnya kami bukan nak serang. Kami cuma mahu bertmu dengan dia mungkin kami terlebih excited tu yang tertolak dan menjerit jerit sampai rupa kami macam cacing gemuk kepanasan”

Si jamban pun bley twist cerita. Ni kan pula anak menteri sial yer idok?

Baca di Malaysia Kini untuk berita selanjutnya

Ps: Gambar milik Malaysia Kini

By | 2017-07-17T09:55:58+00:00 November 24th, 2016|politik-local|0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: