Home ยป Wtf Local: Bodoh piang

Wtf Local: Bodoh piang

Ni kes bukanlah perbezaan kaum tapi kes siyes la bodo. First ko tak letak coupon parking pastu bila dah kena saman acah acah nak tegakkan keadilan nak buat laporan polis siap nak tangkap gambar.

Biasanya orang bodoh camni la. Cam anak menteri gemuk smalam tu, buat jahat tak pikir jauh. What coincidence watak bodoh dalam video ni macam sama size dengan watak bodoh smalam. Adakah mereka yang gemuk ni tak mampu pikir jauh sebab kat kepala otak sudah ditukar dengan lemak?

Aku suggest pada masa hadapan pada mereka mereka yang gemuk samada pemakan dedak atau lemak berlebihan supaya exercise dulu. Ada study mengata orang yang exercise ni otak diorang lebih cerdas maka mampu pikir dengan lebih rasional.

Ps: Gambar dan video lengkap disini. The Reporter

Ni ulasan dari IGP Malaysia

By | 2017-07-17T09:55:47+00:00 November 25th, 2016|wtf-local|0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: